Werkgevers

Young Ambitious Professionals voorziet u graag van alle informatie zodat u de juiste keuze kunt maken om spoedig met goede kandidaten aan de slag te gaan. Laat u hier uw gegevens achter op het aanmeldformulier en u ontvangt per omgaande uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.

Graag ontvang ik vrijblijvend meer informatie.

Aanmeldformulier

De voordelen van YAP

YAP beschikt over een instroom van minimaal 85.000 young professionals per jaar. Door onze samenwerking met Stageplaza.nl (de grootste stagebank van Nederland) en Globalplacement.com worden er ieder semester nieuwe afstudeerders en young professionals opgenomen in de database van YAP. De profielen van de studenten zijn uitgebreid en voorzien van afstudeermaand. Zo biedt YAP uw organisatie een uitgelezen mogelijkheid om als eerste met de meest talentvolle young professionals in contact te komen.

Bij YAP nemen wij het hele proces van werving en selectie middels persoonlijke bemiddeling voor onze rekening. Na een inventarisatie van uw wensen en eisen zal YAP op zoek gaan naar de meest geschikte young professional voor uw vacature(s). Het enige wat uw organisatie rest is de kandidaat goed- of afkeuren in een persoonlijk gesprek.

Hoe gaat YAP te werk?

Het proces van werving en selectie zal er als volgt uitzien;

No Cure No Pay

YAP voorziet u van jong ambitieus personeel, op basis van "No Cure No Pay". Pas na acceptatie wordt de betaling gedaan. Na het ondertekenen van de intentieverklaring gaat YAP direct voor u aan de slag. Wanneer u op lange termijn een young professional zoekt geeft de intentieverklaring u de garantie dat YAP tijdig start met de werving en selectie.

Flex of Vast

Met de nieuwe wet Werk en Zekerheid die per 1 juli 2015 ingaat, kiezen steeds meer bedrijven voor het inhuren van personeel. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een passende aanbieding voor u.